次の日本語を英語にしてください。
(1)洗濯機を使ってもよろしいですか。
(2) 使い方を教えていただけますか。
(3) ちょっと待ってもらえるかしら。
(4) 私は夕食後にそれを使いたいのですが。
(5) 朝食前にそれを使ってもらった方がいいわ。
(6)私のスピーチ原稿の準備を手伝っていただければありがたいと思います。
(7)明日の昼休みに先生をお訪ねしてもよろしいですか。
(8)私のスピーチ原稿を読んで、いくらかアドバイスをいただければ感謝いたします。
No.2ベストアンサー
- 回答日時:
(1) Could I use a washing machine?
(2) Could you teach how to use?
(3) Please wait a minute.
(4) I would like to use it after dinner.
(5) You should use it before breakfast.
(6) I will very thank you if you help me prepare a draft of my speech.
(7) Could I visit you(Mr./Mrs./Miss.○○) at lunch break tomorrow.
(8) I will thank you if you read a draft of my speech and give me some advice.

No.4
- 回答日時:
途中送信失礼いたしました。
⑶ Wait a minutes, please.
⑷ I would like to use it after dinner.
⑸ I would rather you use it before breakfast.
⑹ I would be thankful if you could help me prepare my speech.
⑺ Could I visit you during lunch time tomorrow?
⑻ I would be thankful if you could
read my speech and give me some advice.