A 回答 (2件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.2
- 回答日時:
少し、ご質問の背景が分かりかねますが、
例えば、
授業の始まりは、
Good morning, everyone.
Now, are you ready for our English lesson?
(After looking around a classroom, when a teacher finds an absent seat.)
Who is absent today? Is there anyone know?
Today, we are going to learn Section 3.
(ネイティブの先生が、ほかはあまり聞かないけれども、梅雨時に、
"Muggy isn't it"
(蒸し暑いね)と口々にいいますね)
-------------
そろそろ授業の終わりに近づきました。
Please review what we studied today.
It's time to finish.
Close your textbook.
-------------
授業の終わりは、
How did you do?
Did you enjoy today's class?
That's all for today. /We are finished.
See you (tomorrow), Good-bye!
グッ[バ]イ バを強調します(バイバイは幼児言葉です)
(これは、同じことをいつも言うひともいるようてす。)
>読み方も書いてくれるとありがたいです。
自分の声質に似たものを選ぶのがコツです。
スピードは、-1 ぐらいです。
https://www.naturalreaders.com/
テキストは、間を開けたものを貼り付けると良いです。
カタカナ英語が悪いのではなく、あなたの聞いたものがあなたの英語です。
聞いたことがない言葉は、聞かないと分かりません。
No.1
- 回答日時:
個人レッスンの場合、
始まり:Good morning Mr.〇〇 orGood afternoon Mr.〇〇
終わり:Goodbye Mr.〇〇
>「欠席はいません。これから英語の授業を始めます」で終わりは「これで英語の授業を終わります」です
There isn't absence. An English lesson will be begun now.
An English lesson is finished with this.