No.3ベストアンサー
- 回答日時:
My favorite animals are dogs.
There are two reasons for that.
The first reason is that cats are cute.
They look so lovely, especially when they are sleeping, eating and playing.
The second reason is that cats live freely.
I'm so relaxed to see them act freely without any worry or control.
I'm going to have cats in the near future.
でいかがでしょうか。
No.2
- 回答日時:
My favorite animal is a cat.
2 are well-founded. The 1st is because it's pretty. It's lovely, and I like the form that I'm sleeping, the form that I have a meal and the form that I'm playing very much. The 2nd of freedom is a willful place. Nothing is tied and when the place where I behave freely is seen, it's healed very much. I'd like to keep a cat the near future.
No.1
- 回答日時:
日本語に入れ替え
My favorite animal is a cat.
There are two reasons.
The first one is cute.
I am asleep, I eat rice,
I love being in love with playing, I like it very much.
The second one is a free-air place.
It is very healed when you see where you act freely without being bound by anything.
In the near future, I would like to have a cat.
だと思います!