英語が得意な方に質問です。この問題の答えを教えてください。使役動詞、知覚動詞の単元です。
C Express the following in English and complete the sentences.
(1)私は彼女が数分前に職員室から出るのを見た
I a few minutes ago.
(2)ヒロキは発表を練習するのをエミリーに聞かれた.
Hiroki
the presentation by Emily
(3)なぜ彼がその提案を受け入れたのか,私はよくわからない.
I'm not sure what
(4)私たちはバス運転手の巧みな技術で重大な事故が避けられるのを見た.
(近畿大)
by the bus driver's skillful technique.
D Express the following in English.
(1)私が校門に着いたとき,
チャイムが鳴るのが聞こえた.
Hints
school gate,
chime
(2)私は昨日そのアプリをダウンロードしてもらった.
Hint app
(3)息子は,子ネコがミルクを飲んでいるのを眺めていた.
Hint kitten
(4)彼はその客室乗務員に新聞を持ってきてもらった.
Hint] flight attendant
A 回答 (1件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.1
- 回答日時:
I saw her come out of the staff room a few minutes ago.
Hiroki was heard to practice of the presentation by Emily.
I am not sure why he accepted the proposal.
We saw a serious accident avoided by the bus driver's skillful technique.
When I arrived at the school gate, I heard chime sounds.
I had my app downloaded yesterday.
My son was watching the kitten drinking milk.
He had the flight attendant bring a newspaper.