![](http://oshiete.xgoo.jp/images/v2/pc/qa/question_title.png?513bf81)
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
そんな状況にはなったことないですが、仮にあれば、
My hobby is painting, and I am wondering if I could paint you. Do you mind if I asked you to pose for me?"
"I am an artist. I'm wondering if you would act as a figure model for me for my painting(s)."
"Would you pose for me for my painting(s)?"
といったような感じで、いろんな状況(相手との知り合い度合い、年齢、職業など)を考えて・・・といったところでしょうか。