No.2ベストアンサー
- 回答日時:
I would like to let you know that the payment for the product has been made to the specified bank account. Please note that the process is expected to take 4 to 6 business-days prior to being ready for withdrawal. The remittance process can be expedited by cable transfer next time.
I also like to appreciate your prompt responses to my offer (もしくは、request?). I will address my comments shortly in a separate cover. Thank you very much for your cooperation.
Regards,
で、いかがでしょうか?
ありがとうございます。
offerの方がしっくりくるので、そちらを使用したいと思います。
回答いただきましてありがとうございますm(_ _)m
No.1
- 回答日時:
<訳例>
I remitted the payment of the product to the bank account which you appointed.
They told me that it would take 4-6 business days before the payment of the product was remitted to your account.
I think the remittance will be faster next time because I am planning to make a payment by wire transfer.
Furthermore, thank you for your answer to my request.
About this answer, I will reply by another email.
So please wait for a while.
<訳例・自動翻訳チェック>
私は、製品の支払いをあなたが指定した預金口座に送りました。
彼らは、製品の支払いがあなたの口座に送られる前に、4-6営業日かかると私に話しました。
私は、私が電信送金によって支払いをする予定になっているので、送金が次により速いと思います。
さらにまた、私の要請に対するあなたの答えをありがとう。
この答えについて、私はもう一つの電子メールで答えます。
それで、しばらく待ってください。
http://honyaku.yahoo.co.jp/transtext