英語が得意な方解答をお願いします。英語の文型の問題です。、
C Express the following in English and complete the sentences
(1)自分のミスのことで上司に謝らなければならなかった.
I had to
(2) リチャードがノーベル賞を取るのは可能だと思う.
Richard will get the Nobel Prize.
(3)ハルナはいつでも周りにいるみんなを元気にする
Haruna
all the time.
(藤女子大)
(4)その年老いたゾウは,子どもたちが去った後悲しそうだった.
after the children left.
D Express the following in English.
(1)彼はなぜ昨日学校を休んだのか私たちに言わなかった.
(2)インターネットは、情報を短時間で得ることを可能にした.
(3)私たちはどのようにペットボトルをより効果的にリサイクルできるか議論した.
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
I had to apologise to my boss for my mistake.
I think it is possible that Richard will get the noble prize.
Haruna cheers up everyone around her all the time.
The old elephant looked sad after the children left.
He didn’t tell us why he was absent from school yesterday.
The internet enabled us to obtain information in a short period of time.
We discussed how we could recycle plastic bottles more effectively.