次の並び替え問題を教えてください
⑴このウェブサイトはスペイン語の能力を向上させたい人にはとても役に立つ。
This website is very useful for()()()()()()()().
①improve ②person ③skills ④Spanish ⑤their ⑥those ⑦to ⑧who ⑨wish
*一語不要
⑵ A man is worthy ()()()()()() is rich but because he has wisdom.
①because ②being ③he ④not ⑤of ⑥respect
⑶テッドは、急いで部屋を出て行く所を見られた。
Ted (hurry/was/run/seen/of/in/out/the/a/room).
*一語補足
⑷ I don't know much about him, and I know ()()()()()()her.
①less ②his ③even ④about ⑤with ⑥relationship
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
⑴This website is very useful for those person who wish to improve their Spanish.
⑵ A man is worthy of being respect not because he is rich but because he has wisdom.
⑶Ted was seen to run out of the room in a hurry
⑷ I don't know much about him, and I know less even about his relationship with her.
No.2
- 回答日時:
(1) those who wish to improve their Spanish skills
(2) of respect not because
being を使うなら、of being respected
一語不要か、respect は respected の誤りか。
(3) was seen to run out of the room in a hurry
(4) even less about his relationship with her
ここでは even は比較級 less を強調。