次の並び替え問題を教えてください。
(1) ホテルの部屋の空調設備が故障したので、私は従業員に直すように言った。
The air-conditioning in my hotel room went wrong,and ()()()()()()()().
①have ②I ③repaired ④to ⑤the ⑥clerk ⑦asked ⑧it
(2) 自分の仕事を楽しめる人は幸せである。*一語不要
Those ()()()()()()happy.
①are ②gives ③pleasure ④them ⑤who ⑥whose ⑦work
(3) こわすといけないから、それをおもちゃにするのはやめなさい。*2つ不要
Stop ()()()()()()()it.
①break ②case ③in ④it ⑤lest ⑥playing ⑦unless ⑧with ⑨you
(4) シェリルが亡くなってから何年になりますか。
()()()()()()()()()away?
①been ②has ③how ④it ⑤many ⑥passed ⑦SheryI ⑧since ⑨years
(5) 先生はほほえみもしなかったし、身じろぎもしなかった。
The teacher did not ()()()()()()().
①smile ②he ③did ④muscle ⑤move ⑥nor ⑦a
No.1ベストアンサー
- 回答日時:
1. I asked the clerk to have it repaired.
2. Those whose work gives them pleasure are happy.
3. Stop playing with it in case you break it.
4. How many years has it been since Sheryl passed away.
5. The teacher did not smile nor did he move a muscle.