高校英語の問題です。次の問題の答えをお願いします。3〜5は訳をお願いします。
人が私の服装をどう思おうが気にしません。
①I don't care (people / the way / other / dress / think / what / of / I)
②タンパク質は人間にとってだけでなく、魚にとっても重要なエネルギー源です。
Protein is an important energy (human /only /source / fish / beings / but /not / for / for) as
well.
③
How he got over the difficulty is a mystery to us.
(国士舘大·改)
4. Calculate what percentage of your income you spend on food.
(自治医科大·改)
5.
The way he laughs reminds me of his father very much.
No.2ベストアンサー
- 回答日時:
I don't care what other people think of the way I dress.
Protein is an important energy source not only for human being but for fish as well.
どうやって彼が困難を克服したかは、我々には謎だ。
収入の内食べ物に使った金額の百分比を計算せよ。
彼の笑い方は、彼の父を髣髴とさせる。
No.1
- 回答日時:
①the way other people think of what I dress
②source not only for human beings but for fish
③彼がどのようにしてその困難を乗り越えたのかは、私たちには謎です。
4.あなたの食べ物への出費は、あなたの収入の何パーセントか計算しなさい。
5.私は、彼の笑い方を聞くと、彼の父親をとてもよく思い出す。