I think,female want to young and beauty for a long time.
I am girl,17 years old.my height is 175cm,weight is about 60kg.
I want to do it.Someday,we will be grow older....
I think female are afraid that grow older.
So,they do it. But this is my opinion.Just I thought it.
Do you understand? My English is little bit strange.Sorry.
A 回答 (3件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.3
- 回答日時:
I did not find that you wanted to say. Isn't it better to reask a
tion in Japanese? The way of it can obtain more replies.No.2
- 回答日時:
How do you do ;-)
I am a male. They are 24 years old. I also did the diet before.
There was a desire to as often as possible see from other people. 30kg of my weights decreased in one year. Much self stuck by having succeeded in the diet. However, it is necessary to perform the suitable diet also for what. I think that female it will be excessive only in about a few.
Both a male and a woman ask for youth and beauty. A woman is more delicate than a male. The body is prized if you please and please let a diet successful.lovely!
No.1
- 回答日時:
Do you ask the purpose of a diet? Or do you ask a question about the contents of a diet? I do not have the command of English which reads it.
あなたはダイエットの目的を質問しているのでしょうか?それともあなたはダイエットの内容について質問しているのでしょうか?私にはそれを読み取る英語力がありません。
If you are asking a question about the purpose of a diet, I will want to answer as follows. The purpose of my diet is for becoming beautiful or health. It is doing its best also for my boyfriend(^_^). When I grow old in the future, I think that he naturally wants to be more beautifully than a surrounding woman.
もしあなたがダイエットの目的について質問しているのならば私は次のように答えたいと思います。私のダイエットの目的は、美しくなる事や健康の為です。私の彼氏のためにも頑張っています(^_^)将来私が年をとった時、少しでも周囲の人よりも美しくありたいと思うのは当然だと思います。
If you are asking a question about the contents of a diet, I will recommend you to exercise. I heard that aerobics is the most effective for a diet.
もしあなたがダイエットの内容について質問しているのならば私は運動することをお勧めします。有酸素運動がダイエットに一番効果的であるというのを私は聞きました。
Since English is not fluent, it is anxious about me in whether what to tell to you was transmitted. Unreasonableness is a prohibited thing at a diet. Do your best!
私は英語が流暢ではないのであなたに言いたい事が伝わったかどうか心配です。ダイエットには無理が禁物です。頑張って!