以下の英文で誤っている箇所はありますか?(誤りがある場合は1か所だけです。)
1.(1)My father used to/(2)sit sown at the kitchen table/(3)and say, /(4)“ It’s wonderful to/(5)have/(6)you/(7)make breakfast/(8) for me. /(9)I really/(10) appreciate you”.
2.(1) The history of animal species/(2) shows that/(3) the most successful/(4) in the struggle/(5) for survival/(6) has been/(7) those which/(8) were most adaptable/(9) to changes/(10) in their world.
1は(10)、2は(誤りなし)だと思いますが、それぞれ合っていますか?
A 回答 (5件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.3
- 回答日時:
No. 2の補足
The history of other animal species shows that the most successful in the struggle for survival _have_ been those which were most adaptable to changes in their...
https://books.google.co.jp/books?id=OJKLiBeQPgEC …