A 回答 (3件)
- 最新から表示
- 回答順に表示
No.3
- 回答日時:
I fell and hit my side rib in a bathroom of the Imperial Hotel main building. It hurts.
一点だけ説明すると、帝国ホテルにはbathroom は沢山あるのでthe bathroom としないほうがいいです。
No.2
- 回答日時:
理由は後回しで、結論の「痛い」を先に言った方がいいです。
風呂・浴槽ならbathかbathtub、bathroomは「トイレ+浴室」
I have a pain in my ribs because of falling and hitting on the side of them in the bath at the Imperial Hotel Main Building.
No.1
- 回答日時:
I fell in the bath at the Imperial Hotel Main Building and hit my
ribs and it hurtsお探しのQ&Aが見つからない時は、教えて!gooで質問しましょう!