英語の問題をやってみたのですが、合っているか教えてほしいです!
選択肢の言葉を使って、質問に適した回答になるように穴埋めする問題です!
助動詞系です。
【選択肢】
UNCERTAIN: might have, may have, could have, might not have
CERTAIN: couldn't have, must have, must not have
Example
【Questions】
1. Why do you think the teacher was absent yesterday?
2. Do you think this photo of a UFO is real?
3. Takuya was late for class today. I wonder why.
4. I'm very sad. I failed my biology exam.
【Answers】
1. She(must)(have)(been) sick,
2. I'm not sure. It(might)(have)(been) created by Al.
3. He (must)(have)(been)too late. He does that all the time.
4. Really? You (must)(not)(have)studied enough.
よろしくお願いします。
No.2ベストアンサー
- 回答日時:
4つとも合っています。
他回答の指摘がおかしいのは
-穴埋めの括弧が3つあること
-lateが形容詞であること
以上からbe動詞がないと文にならないので、(must have been)でOKです。