色彩検定1級を取得する魅力を紹介♪

1, The company manager (A) with his colleagues on Monday night.
(A) went out (B) played (C) enjoyed (D) spent

2, Traditional English cooking uses (C) such as parsley, sage and thyme.
(A) spices (B) recipes (C) herbs (D) foods

3, The man (A) suitcase was lost at the airport was very angry!
(A) whose (B) which (C) where (D) that

4, There is a (B) of electricity, so we must try to save energy.
(A) surplus (B) shortage (C) stop (D) cut

5, Peter can't forget that terrible night, and neither (A) I.
(A) can (B) do (C) can't (D) did

6, If you are going shopping, please buy a (D) of French bread for dinner.
(A) piece (B) chunk (C) block (D) loaf

7, I wish I (B) meet my friend when he came to japan last week.
(A) could (B) would (C) had been able to (D) can

8, The new boss (A) his sales staff because they failed to make a profit.
(A) criticized (B) praised (C) assessed (D) shouted

9, We couldn't buy a new car so we had to make (A) with a used me.
(A) up (B) it (C) do (D) way

10, It is (B) long walk from home to work that I decided to buy a bike.
(A) so (B) such a (C) because (D) a

11, If I (D) some free time this summer, I may go to Korea for a few days.
(A) had (B) will have (C) am had (D) have

12, I wish you (C) make such a loud noise when you come home late.
(A) shouldn't (B) couldn't (C) wouldn't (D) hadn't


よろしくお願いします。

gooドクター

A 回答 (1件)

1. A


2. C
3. A
4. B
5. A
6. D
7. A
8. A
9. B
10.B
11.D
12.A
    • good
    • 1
この回答へのお礼

ありがとうございます。

お礼日時:2021/01/28 04:10

お探しのQ&Aが見つからない時は、教えて!gooで質問しましょう!

このQ&Aを見た人はこんなQ&Aも見ています

gooドクター

このQ&Aを見た人がよく見るQ&A

このカテゴリの人気Q&Aランキング