No.1ベストアンサー
- 回答日時:
>>電気代の支払いは銀行自動引き落としと振込用紙でのコンビニ支払いとクレジットカード払いではどれがよろしいですか?
英訳:
How would you like to pay your electricity charges? Would you like to:
(1) have them automatically withdrawn from your bank account,
(2) remit them at a convenience store with a bank transfer form, or
(3) pay them by credit card?