No.2ベストアンサー
- 回答日時:
#1.です。
少し修正しました。こちらをご利用下さい。What I learned from this business transaction is that if I complete my payment in the early morning U.S. time and you ship the items on the same day, the items will arrive in Japan in four days at the shortest period of time.
I would like to continue purchasing items from you from now on.
Please ship items from the post office within 24 hours except on holidays.
No.1
- 回答日時:
What I learned from this business transaction is that if I complete my payment in the early morning U.S. time and you ship the items within 24 hours, the items will arrive in Japan in four days at the shortest period of time.
I would like to continue purchasing items from you from now on.
Please ship items from the post office within 24 hours except on holidays.