あなたの「必」の書き順を教えてください

ボーイさん、コーヒーをもう1杯ください
Waiter,___________________________,please.
あなたは一日に何回歯をみがきますか
My father_________________________________________when I was depressed.

A 回答 (2件)

Waiter, give me another cup of coffee, please.

あなたは一日に何回歯をみがきますか
How many times do you brush your teeth a day?

私のこのペンはよく書けます
This pen writes well.

父は私が落ち込んだとき、よくたくさんの助言をしてくれたものだ
My father used to give me a lot of advice when I was depressed.
    • 1

訂正です。

こちらが普通の言い方です。

Waiter, one more cup of coffee, please.
    • 1